Du er her

Organisation

Under Team Olivia Danmark ligger vores datterselskaber; Olivia Danmark , Focus People og Behandlingsstederne Søbæk

Team Olivia Danmark varetager fælles tværgående opgaver inden for økonomi, HR og IT i vores selskaber. 

Focus People

Focus People, som har hovedsæde i Middelfart på Fyn, er en stærk regional aktør inden for handicaphjælp (Borgerstyret Personlig Assistance) og sundhedsløsninger. 

Focus People har eksisteret siden 2002. Mange års erfaring og know-how er med til at sikre den mest optimale løsning hver gang. Focus People har mere end 500 dygtige og engagerede fastansatte medarbejdere og mere end 2000 freelancere indenfor forskellige erhverv, fag, brancher og interesseområder.

Behandlingsstederne Søbæk

Behandlingsstederne Søbæk, som omfatter både skoletilbud, ophold og dagbehandling, ligger i Nordvestsjælland med tyngden i og omkring Jyderup og Holbæk. Søbæks tilbud er primært målrettet mod børn og unge med specialpædagogiske behov og har eksisteret siden 1985.
Søbæk arbejder med børn og unge fra hele Danmark og er en af det betydeligste aktører inden for sit felt.

Olivia Danmark

Olivia Danmark har hovedkontor i Herlev, Sjælland og har eksisteret siden 2004. Olivia Danmarks er en stærk national aktør indenfor handicaphjælp, BPA, sundhedsløsninger og sociale indsatser. I Danmark er Olivia Danmark en af de største private udbydere af hjælpe- og støtteordninger. 

Olivia Danmark har ca. 50 administrative administrative medarbejdere på kontoret i Herlev. Derudover har Olivia Danmark mere end 1500 ansatte ude hos borgerne i hele Danmark - både faglærte og ufaglærte, herunder fuldtidsansatte og vikarer.